לקוחות ממליצים
 | 
תיק עבודות
 | 
אודות טריא
 | 
שאלות נפוצות
 | 
יצירת קשר עם טריא
 | 
מידע על בניית אתרים
 | 
קידום אתרים
 | 
WebConstructor



מידע על בניית אתרים / ארכיון ניוזלטרים טריא / נתינה כאסטרטגיה מנצחת באינטרנט

נתינה כאסטרטגיה מנצחת באינטרנט

אינטרנט תרבות ומה שבינהם - ניוזלטר טריא פברואר 2007

 

בניוזלטר הפעם:
  • סקירת החדשות בסטודיו.
  • מידע אודות סדנת אינטרנט ושיווק שיקיים הסטודיו במרכז לטיפוח יזמות (מט"י) בירושלים.
  • מידע אודות בוקר עסקים ממוקד שתקיים קבוצת ירושלים של BNI לעסקים מתחומי המדיה והפרסום.
  • "נתינה כאסטרטגיה מנצחת באינטרנט" - מאמר הנושא של הניוזלטר.
  • מידע אודות תוכנית המפיצים שלנו.

חדשות בסטודיו

השנה החדשה היא כבר עניין שהתרגלנו אליו (למרות שלעיתים אני עדיין טועה כשאני כותב תאריכים) ומאז הניוזלטר הקודם הצטברו אצלנו בטריא לא מעט חדשות:
  • האתר של גלריה אלה לאומנות יפה עלה לרשת - www.ellagallery.co.il
  • האתר של עמותת צעד קדימה המטפלת בילדים פגועי שיתוק מוחי גם הוא ברשת - www.tsadkadima.org.il
  • הוספנו באתר שלנו גלריה המציגה לראווה את הלוגואים אותם עיצבנו לאורך שנות פעילותנו. אלו לוגואים מהשבועות האחרונים: Global Business Networking, אלי קליין - יזמות והשקעות, TelAway, הוםפורט.
  • מערכת הסטטיסטיקות שלנו מציגה כעת ללקוחותינו דיווח מעודכן לגבי הדירוג המדוייק של דפי האתרים שלהם במנועי חיפוש עבור כלל ביטויי החיפוש שהובילו מבקרים לאתריהם - מערכת זו היא בלעדית לנו.

סדנת אינטרנט ושיווק

לשמחתנו הוזמנו ע"י מט"י ירושלים (המרכז לטיפוח יזמות) להעביר סדנא בהיקף של 20 שעות בנושא אינטרנט ושיווק:

יש לך אתר אבל הלקוחות לא מגיעים?
רוצה ליצור לעצמך נוכחות באינטרנט בחינם?
מעוניין ללמוד כיצד לקדם אתרי אינטרנט במנועי חיפוש?

סדנת אינטרנט ושיווק מיועדת לך!

במסגרת 5 מפגשי הסדנא נלמד:
  • כיצד להרוויח יותר דרך האינטרנט
  • כיצד לקדם אתר במנועי חיפוש
  • שיטות שיווק אינטרנטיות הלכה למעשה
  • זיהוי  שווקים באינטרנט
  • כיצד לייצר נוכחות חינמית באינטרנט
  • כיצד לבצע מעקב אחר מערך השיווק האינטרנטי שלך
  • כיצד לבצע מחקר אודות אתרים מתחרים
הסדנא תתקיים בימי שני, החל מה-19.2.07, בין השעות 18:00-22:00.
לפרטים והרשמה - מטי ירושלים: 1-800-23-20-23
הרשמו לסדנת אינטרנט ושיווק דרך האתר שלנו.

קבוצת ירושלים של BNI מארגנת בוקר עסקים לתחומי המדיה והפרסום

בעקבות הצלחת הבוקר הממוקד הקודם שערכה קבוצת "ירושלים" של ארגון הרישות העסקי BNI, תקיים הקבוצה מפגש ממוקד נוסף ביום שלישי ה-13.2.07 לעסקים עצמאים וחברות בתחומי המדיה והפרסום. אנשי דפוס, פרסומאים, יחצ"נים, גרפיקאים, אנשי מולטימדיה, קופירייטרים, צלמים וכל עסק שיש לו נגיעה לעולם המדיה והפרסום, מוזמנים לשלוח נציגות לארוע אשר יארך כשעתיים.

איפה ומתי?
האירוע יתקיים כאמור ביום ג' ה-13.2.07, בין השעות 09:30-07:30 בבוקר בבית הקפה 1868 הנמצא בדרך בית לחם בירושלים. הרשמה לארוע באתר טריא או בטלפון: 054-.

עלות ההשתתפות 20 ש"ח. רצוי להביא כרטיסי ביקור וחומר פרסומי המתאר את עסקכם.

נתינה כאסטרטגיה מנצחת באינטרנט 

ישנה חברה שמעניקה חינם לכל דורש את חבילת השירותים הבאה: תיבת דואר, יומן פגישות, גיליון אלקטרוני, אלבום תמונות, ארכיון ווידאו, תוכנת עיבוד תמונה, מפת לוויין עולמית והרשימה נמשכת ונמשכת.

האם אתם מסוגלים לנחש באיזו חברה מדובר? מעוניינים לדעת אלו סכומים הרוויחה בשנת 2006?

התשובה היא כמובן גוגל שמעניקה לכל אחד מאיתנו את כל השירותים שמניתי ועוד שירותים רבים נוספים שקצרה היריעה מלהרחיב עליהם כאן. רווחיה של גוגל, עבור שלושת הרבעונים הראשונים של 2006 , עמדו  על 2 מיליארד ו 46 מיליון דולר, עפ"י פרסומי החברה. זהו גידול של 40% על רווחיה של גוגל במהלך כל שנת 2005. מעוניינים ללמוד על נתוניה הכספיים של גוגל? הקליקו כאן.

האמנם מקרה יחידאי?
הסקפטים ביננו כבר מצקצקים בלשונם ואומרים "טוב נו גוגל זה מקרה מיוחד...", האמנם?
הבה נבחן עוד מספר דוגמאות:

Skype
- חברת סקייפ (Skype) המאפשרת ביצוע שיחות טלפון בינ"ל בחינם בטכנולוגיית VOIP נרכשה בשנת 2005 ע"י Ebay בעסקה ששוייה 2.6 מיליארד דולר.
בינתיים הרוויחה Ebay כ-1.4 מיליארד דולר מעסקה זו משום שהיום מוערך השווי של סקייפ בכ-4 מיליארד דולר. להזכירכם השירות המרכזי של סקייפ ניתן חינם לכל דורש - כל שנדרש הוא להירשם באתר סקייפ.

Myspace - לקראת סוף שנת 2005 נרכש אתר הקהילות Myspace שכל שירותיו חינמיים לחלוטין, ע"י המיליארדר רופרט מורדוק, בעליו של ערוץ פוקס ועוד שלל חברות מדיה, תמורת "רק" 585 מיליון דולר . השמועות אומרות שמורדוק כבר החזיר את סכום ההשקעה כאשר סגר עם גוגל הסכם שמקנה לחברה בלעדיות על הפרסום ב-Myspace.

מישהו עדיין חושב ששירותים חינמיים באינטרנט הם בזבוז של זמן?

כיצד עושים כסף במציאות בה הכל חינם?
המציאות הפשוטה היא שכולנו התרגלנו מזמן לכך שניתן להשיג באינטרנט מגוון שירותים מצויינים בחינם.
גדולתם של מנהלי Skype  ו-Myspace בכך שהשכילו להבין את העובדה הזו לפני מתחריהם וביכולתם לבנות מודל עסקי המבוסס על עיקרון זה.

מהו העיקרון?
אין פשוט מזה - נפח משתמשים = כסף.
שירות אינטרנטי שיכול להוכיח שיש לו קהילת משתמשים גדולה, שווה כסף.
מדוע? משום שקהילות משתמשים הם גן עדן עבור מפרסמים משתי סיבות מרכזיות:
  1. קהילות משתמשים הן מקור למידע שיווקי מדוייק ומפורט אודות המשתמשים בהן, וזאת בזכות החובה למלא פרופיל משתמש בעת ההרשמה לשירות אותו מציעה הקהילה.
  2. קהילות משתמשים המבוססות על שירות מוצלח, צמיחתן מובטחת, וכמות המשתמשים בהם נמצאת בעלייה מתמדת.
כיצד כל זה משרת את העסק הקטן והבינוני
העקרונות שמנחים את פעולתם של הענקים הפיננסיים שהצגתי בדוגמאות הקודמות יכולים להיות רלוונטיים גם עבור העסק הקטן והבינוני. הסיבה היא כי העקרונות הם בראש ובראשונה עקרונות של התנהגות אנושית ולא עקרונות כלכליים גרידא.  אלו העקרונות כפי שאני מבין אותם:
  1. לתת זה כיף - החיים בעסק שנותן מה שהוא יכול מכל הלב פשוט יותר נעימים, תנסו ותראו : - )
  2. נתינה יוצרת אהדה - קל לנו לסמפט אנשים שנותנים לנו דברים.  פשוט אבל נכון.
  3. נתינה יוצרת נאמנות - המאמר הזה הוא דוגמה מצויינת לעניין זה: בכל פעם שאני מייצר ומפיץ מאמר כזה ההרשמה לניוזלטר של טריא מטפסת  בכ- 15%.
    יתרה מזו, המציאות מוכיחה כי הנמענים של הניוזלטר זוכרים את טריא לטובה וכאשר הם נדרשים לשירותים אותם טריא מספקת הם פונים אלינו לקבל הצעת מחיר .
מה אנחנו יכולים לתת?
כדי לייצר נתינה אפקטיבית בהיבט השיווקי דרושה בראש בראשונה קצת יצירתיות, ונכונות להשקיע בעניין מעט זמן, מחשבה ומחקר.
 דוגמאות לאופציות נתינה הניתות ליישום בכל עסק הן:
  • הפצה חינמית של מאמרים המכילים מידע שימושי ומעניין או טיפים מתחום העיסוק של העסק. כאמור הניוזלטר הזה הוא דוגמה קלאסית לנתינה מסוג זה.
  • הפצת תוכנות חינמיות הקשורות לתחום בו פועל העסק. אתם מוזמנים לבקר ברשימת התוכנות החינמיות בתחומי העסקים והגרפיקה שאנו אספנו עבור המבקרים באתר שלנו.
  • קישורים לאתרים ואינדקסים בהם יש כמויות גדולות של מידע מתחום העיסוק שלכם. 
  • הפצת תכנים אמנותיים או תכנים בעלי ערך רגשי. לשם הדוגמה מצורף כאן קישור לאלבום ``Where is the sunshine`` - דיסק אוסף של מוסיקה ישראלית מקורית מהסוג שלא תשמעו בפלייליסט של גלגל"צ, מבית היוצר של 106FM- קול הקמפוס (תחנת הרדיו של ביה"ס לתקשורת במסלול האקדמי של המכללה למינהל).
התחילו לתת כבר היום
השתדלתי במאמר זה לתת דוגמאות להיגיון הכלכלי בנתינה, לספק דוגמאות ברמת המאקרו והמיקרו לכוחה של נתינה, ולספק דוגמאות לאופציות לנתינה העומדות בפני כל אחד ואחת מאיתנו, אך האמת הפשוטה היא שבעניין זה החוכמה היא ביישום ולכן לסיכום המלצתי החמה היא: פנו לעצמכם עוד היום מעט זמן, וצרו עבור עסקכם תוכנית נתינה המתיאמה למידותיכם.

נשתמע בניוזלטר הבא...
מייק

WebConstructor,
שיתופי פעולה עסקיים, תכנית מפיצים


אם אתם נדרשים לפתרון מערכתי וכולל שיעניק לכם וללקוחותיכם גישה לתכונות אתר מתקדמות, אם נמאס לכם מפתרונות בזק זולים / חינמיים המגבילים את איכות העבודה אותה אתם יכולים לספק, אם אתם זקוקים לפלטפורמת ניהול תוכן איכותית המגובה במערך תמיכה, הדרכה, ושירות אמין ורציני אז:
רשיון לפלטפורמת WebConstructor והצטרפות למערך המפיצים שלנו הם הפתרון המושלם עבורכם.
  • גרפיקאים.
  • בוני אתרים.
  • פרסומאים ומשרדי פרסום.
  • קופירייטרים.
  • מקדמי אתרים.
צרו קשר כעת וקבלו הדגמה ליכולותיה המתקדמות של מערכת WebConstructor בתחום ניהול התוכן לאתרי אינטרנט והסבר על תוכנית המפיצים שלנו.

כל רכישת רשיון למערכת כוללת חבילת
הדרכה אישית פנים מול פנים וזכאות לתמיכה טלפונית מהצוות שלנו.


מפת האתר גלויות פרסום עסקים קידום אתרים מדפסות חרוזים תכשיטים Books from Israel מאמרים Kosher Wine List


בניית אתרים קידום אתרים - טריא פתרונות אינטרנט בניית אתרים קידום אתרים באינטרנט